Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Вересень » 24 » Свято першого дзвоника
02:06
Свято першого дзвоника
Цікаво і зворушливо пройшло свято першого дзвоника в ЗОШ І-ІІ ст. с.Борисковичі. Дещо прохолодна погода завадила провести його надворі, проте аніскілечки не пригасила веселого настрою присутніх на святі.
Хвилюючим було слово директора школи Лариси Петрівни Наумчук, яка привітала усіх зі святом, а також подякувала батьківському комітету за допомогу в облаштуванні шкільного подвір'я. Лариса Петрівна привітала вчительку хімії Ірину Василівну Зубкевич, робота якої була відзначена на обласній виставці "Творчі сходинки педагогів Волині".
До глибини душі усіх вразив виступ першокласників. Шестилітки тримались як справжні школярі, впевнено декламували вірші, весело реагували на щедрі оплески.
Щирим і задушевним було привітання директора Горохівського будинку школяра Світлани Іванівни Сов'як. Свтлана Іванівна зачитала лист-привітання від голови Горохівської райдержадміністрації Жанни Євгенівни Савчук. З вітальним словом виступила вчителька першого класу Зоя Вікторівна Лісова, а також мама першокласниці Алла Вікторівна Левицька. Впродовж свята лунали пісні, майстерно виконані Вікторією Зубкевич, Мар'яною Карел, Василиною Пастуховою. Ось і знову шкільний дзвінок покликав учнів у затишні класи, мелодійно лунаючи в руках першокласника Романа Барабаша та дев'ятикласниці Вікторії Зубкевич.
Переглядів: 441 | Додав: V@mpir | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: